Filozófiánk Szolgáltatásaink Újdonságok Termékeink Fotógaléria Elérhetőség

 

Új Kombi-plusz lábbevezetők

-Kombi UNI-plusz
-Kombi PROFI-plusz
-Kombi ALU-plusz

A lábbevezető csere többé nem okozhat gondot egy bevakolt redőnynél sem.
A kombi-plusz lábbevezetők szétszedhetők.

Tovább fejlesztettük kombi lábbevezetőinket, melyeket a kétkamrás lefutóval szerelt szúnyoghálós redőnyökhöz kínálunk. Megmarad mind a három mérettípus, ahogy a korábbi kombi lábbevezetőknél is volt. A különféle lefutókkal való tökéletes illeszkedés csak így biztosítható.

Nincs gyenge pontja! Ütés és kopásállóság!

Nagyfokú terhelések érik a kombi lábbevezetőt a redőny működtetése közben, ezek lehetnek ütésszerű és hosszabb ideig tartó hajlító erőhatások, valamint a redőny lamellái nagymértékű súrlódást is előidéznek a lábbevezető felületén.
Ezen terhelések tudatában a termék gyártás során felhasznált alapanyagot egyedileg a mi igényeinkhez igazítva állítják elő, hogy a lehető legnagyobb ellenállóságot biztosítsuk a terméknek.

 

Gittágy

Számos ablakprofilhoz gyártunk gittágyat (Rehau, Gealan, Trocal, Roplasto, stb.) Kiváló anyagminőség-és méretpontosság. A tökéletes illeszkedés végett minden egyes ablakprofil típushoz külön, egyedi gittágyat gyártunk. A termék fekete színben készül. A választékot folyamatosan bővítjük.


 

Ék

A hézagoló ékek 1-5 mm vastagságig készülnek, 34 mm szélességűek és 100 mm hosszúságúak. Minden méret más színben készül, egyszerűbbé téve a beazonosítást.


 

Tokrögzítő csavart takaró sapka

Az ablak beépítésénél használt tokrögzítő csavar fejére nyomható a csavart takaró sapka.
A sapka belső felét úgy alakítottuk ki, hogy stabilan rápattanjon a csavar fejére és évek után is a helyén marad, valamint nem reped el. Fehér és sötétbarna színben készül(RAL8017)

 


 

Furattakaró dugó (Ø13-as)

Az ablak beépítésénél, ha a tokrögzítő csavar süllyesztett, akkor a tokon keletkezett furat lezárására szolgál. Fehér és barna színekben készül(Ral 8003, 8017,)


 

Víznyílást takaró sapka

Már a tervezése előtt számos ablakgyártó céggel egyeztettünk, hogy milyen követelményeknek kell megfelelnie a terméknek. Ezek alapján négy fő követelményt határoztunk meg:

  1. A víz hatékony kivezetése. Ezt a kellően öblösített és lekerekített belső résszel értük el.

  2. Tartós anyagminőség. Két fajta anyagból kínáljuk a terméket. Polipropilénből mely UV stabilizátor adalékot tartalmaz. Jó rugalmassággal és hidegállósággal rendelkezik. Emellett kitűnő ár érték arányt is kapunk. UV-stabilizált ASA-ból . Ezt az anyagot kifejezetten erős és szélsőséges környezeti hatásoknak kitett alkatrészek számára fejlesztették ki. Kiváló a hideg és meleg állósága (-20 - +60 °C). Az igazán kiemelkedő tulajdonsága az UV sugárzás elleni stabilitása 10-15 évre garantálni tudjuk a színtartósságát és anyagszerkezeti stabilitását.

  3. Stabil rögzíthetőség. 2 pár kampós lábbal pattan be a profil külső falába kimart horonyba (5x25mm).

  4. Letisztult univerzális forma. Igyekeztünk olyan formát létrehozni mely lehetővé teszi, hogy a termék megjelenése harmonizáljon, mindenféle profil típushoz legyen az modern vagy klasszikus megjelenésű. A termék formálja három harmonikus ívekből áll melyet két határozott él köt össze.

Árnyékolástechnika
Nyílászáró alkatrészek
Csomagolóipari alkatrészek
Szúnyogháló rendszerekhez alkatrészek
Rögzítéstechnikai alkatrészek

Nyitva tartás:
H - P: 8:00 - 16:00