Filozófiánk Szolgáltatásaink Újdonságok Termékeink Fotógaléria Elérhetőség

 

Csapágyazható tárcsa dugóval 40-es fémtengelybe.

Kifejlesztettünk egy új csapágyazható tárcsát dugóval a 40-es fémtengelyhez.

Régóta kínálunk tárcsát a 40-es fémtengelybe négy féle méretben (110,120,135,150-es). Ehhez van 40-es dugonk is. Azonban egyre több partnerünk kérte, hogy vegyünk gyártásba egy olyan szettet a fémtengelybe, ami szerkezetileg elbírja a 135-138-as redőnyszekrénybe még elférő redőnyöket, de kedvezőbb árfekvésű, mint a korábbi verziók.

Ezek az igények alapján terveztük meg az új csapágyazható tárcsát és dugót a 40-es fémtengelybe.

Az új csapágyazható tárcsa csak egy méretben fog készülni 120 mm-es átmérővel.

Természetesen a korábbi fémtengelyes tárcsák a négy méretben és a 40-es fémtengelyes dugó változatlan formában és prémium minőségben gyártásban marad.

Adott feladat ellátására így két verziót is kínálunk a jövőben.
 

Csapágyas tárcsa+dugó….

Műanyag lamellás redőnyökhö
z kínáljuk a terméket. A tárcsába és a hozzá tartozó dugóba csapágy kerül. A dugó a műanyag tengelyben csúsztatható.
Kitűnő lehetőség egy kedvező árú de megbízható, kultúrált működésű redőnyrendszerhez.
 


 

Tárcsa+dugó+szeg

Lemezelt oldalpofás-műanyag tengelyes és műanyag
lamellás redőnyökhöz kínáljuk a terméket. A tárcsába és a dugóba köracél csapszeg kerül. A szeg 6mm átmérőjű.
 


 

Tárcsa

Alumínium lamellás, fémtengelyes, csapágyazható redőnyökhöz kínáljuk.
40-es fémtengelyhez kapcsolódik.
Négyféle átmérőben készül. A 110-es és 120-as tárcsa a 138-as méretű oldalpofás redőnyszekrényhez, a 135-ös és 150-es tárcsa a 165-ös méretű
oldalpofás redőnyszekrényekhez szerelhető. Speciális nagyszilárdságú
anyagból készül, hogy a fokozott igénybevételeknek ellenálljon és a nagyméretű redőnyök súlyát is elbírja. A gurtnicserét, hogy könnyebbé tegyük egy szerelő ablakot alakítottunk ki a tárcsákon.

 

Dugó 40-es

40-es fémtengelyhez kapcsolódik. Főként motoros redőnyökhöz kínáljuk a fémtengely motorral átellenben lévő végébe kerül. Így nincs szükség a motoros redőnyöknél tárcsát beépíteni a tengely megtámasztásához. Természetesen kombinálható a tárcsákkal is ha kézi működtetésű redőnyrendszert kell készíteni. Kitűnő anyagminősége megegyezik a tárcsákéval, nagyszilárdságú és időtálló.
 


 

Műanyagcsapágy

Kétféle belső átmérővel készül 12,8mm és 13,4mm, külső átmérője 28,3mm.
A ház nagyszilárdságú, kopásálló, önkenő anyagból készül. Kiemelkedő futásteljesítményt biztosít. A csapágyban lévő golyók korrózióálló acélból készülnek.
 

Fémcsapágy

Horganyzott ház műanyag belső résszel. Nagyméretű alumínium redőnyökhöz ajánljuk.


 

Ütköző

Egyszerű kivitelű termék a lamellák ütköztetésére.
Fehér és sötétbarna (RAL 8017) színben készül. UV stabilizátort tartalmaz.
 


 

Kupakos ütköző

Esztétikus megoldás. Az ütköző végét egy kupakkal le lehet zárni így rejtve marad az ütközőt rögzítő csavar és nem szennyeződik el az ütköző belseje. Fehér és sötétbarna (RAL 8017) valamint aranytölgy(RAL 8003) színben készül. UV stabilizátort tartalmaz

Mini kupakos ütköző

Esztétikus forma és kis méret egyben. Hosszúsága kupakkal együtt 30mm. Szükség esetén kupak nélkül 26mm. Főleg szúnyoghálós redőnyökhöz kínáljuk, ha a szúnyogháló mögött fut a redőny. Hatlapfejű anyát is be lehet pattintani így metrikus csavarral is rögzíthető. Fehér és sötétbarna (RAL 8017) színben készül. UV stabilizátort tartalmaz.
 

Rejtett ütköző

Ennél a típusnál az ütköző rejtve marad a szem elő, nem töri meg a redőny lamelláinak látványát. A rejtett ütköző toll része a redőny lamelláinak zárólécébe építhető be, T-alakú fej része a lefutóba kerül. Ütésálló anyagból, fehér és sötétbarna (RAL 8017) színben készül.
 

Rejtett ütköző hasított

Ennél a típusnál az ütköző rejtve marad a szem elő, nem töri meg a redőny lamelláinak látványát. A rejtett ütköző toll része a redőny műanyag zárólécébe építhető be mely fémbetétet tartalmaz súlyként. T-alakú fej része a lefutóba kerül. Ütésálló anyagból, fehér színben készül.
 
 

Rejtett ütköző (elfordítható fejjel)

A sima rejtett ütköző minden előnyével rendelkezik, plusz a T-alakú fejrésze elfordítható. Lehetőség van, a redőny javításnál a lamellák teljes felhúzására a redőnyszekrénybe. A lamellákat a tengellyel együtt egyszerűbben ki lehet szerelni a redőnyszekrényből és könnyen vissza is lehet vezetni a lamellákat a lefutóba. Ez a lehetőség amit a termék nyújt, főleg a vakolt redőnyöknél hasznos ahol nincs mód a lefutót és a redőnyszekrényt kiszerelni.
A termék ütésálló anyagból készül, hogy az elfordítható fej ne törjön le.
A fejrész speciális kettős horonnyal ellátott, hogy működés során ne essen le és ne forduljon el.
 

Lábbevezető

A hagyományos, széles (44 mm) műanyag lefutóhoz kínáljuk. A termék fehér és sötétbarna (RAL 8017) színben készül.
 

Gumis lábbevezető

A széles gumis vagy kefés műanyag lefutóhoz kínáljuk.
A termék fehér és sötétbarna (RAL 8017) színben készül


 

Tipli

A hagyományos, széles(44mm) műanyag lefutó rögzítésére szolgál. A termék fehér és sötétbarna (RAL 8017) színben készül. UV stabilizátort tartalmaz.
 

Keskeny bevezető (lefutóba)

A bevezető a 22 mm széles műanyag vagy alumínium lefutóba dugható. Akkor kell ezt a típust beépíteni, ha a redőnyszekrény oldalpofája nem csúszik be a lefutóba. Speciális nagyrugalmasságú anyagból készül, mely rugalmasságát mínusz 30°C-ig megtartja.
A termék fehér vagy sötétbarna (RAL 8017) színben készül.
 


 

Lábbevezető (oldalpofába)

Alumínium vagy műanyag 22 mm széles lefutóhoz építik be, mikor a redőnyszekrény alumínium oldalpofája a lefutóba illeszkedik. A lábbevezetőt recézett talpával kell benyomni az oldalpofa lábrészébe, ami a lefutóba csúszik. Speciális nagyrugalmasságú anyagból készül mely rugalmasságát -30°C-ig megtartja. A termék fehér vagy sötétbarna (RAL 8017) színben készül.
 

Gurtni kivezető

A redőny gurtni kivezetését biztosítja a redőnyszekrényből a lakótérbe. Számos kivitelű és szerkezetű kivezetőt kínálunk. Ez a típus (114-115) rendelhető kefés vagy kefenélküli kivitelben. A kefével ellátott kivezető megakadályozza a por-és a rovarok továbbá a külső hideg levegő bejutását a redőnyszekrényből a lakótérbe. A gurtni kivezetésére a legjobb megoldás. A termék fehér és sötétbarna (RAL 8017) valamint aranytölgy (RAL 8003) színben készül.
 


 

Mini gurtni kivezető.

A mini gurtni kivezető egyszerű szerkezeti felépítésű, és kis helyigényű. A görgő fémtengelyének egyedi rögzítésének (nem szegecselt) köszönhetően sokkal esztétikusabb és megbízhatóbb mint más gyártók hasonló terméke. Méretei:(HxSZxM) 47x24x16 A ház és a görgő nagy szilárdságú és rendkívül kopás álló anyagból készül. A fém tengely horganyzott. A termék fehér és sötétbarna (RAL 8017) valamint aranytölgy(RAL 8003) színben készül.
 


 

Felső gurtni kivezető (24, 25, 26, 27)

A felső gurtni kivezetőt a redőnyszekrény alumínium oldalpofájába lehet behelyezni. Szorosan illeszkedik az oldalpofában lévő ablakba, így nincs szükség utólagos rögzítésre. Egy mozdulattal benyomható a helyére ezért rengeteg idő megtakarítható a használatával. A görgő és a ház poliamidból készül. Ez egy nagy szilárdságú és koptató hatásnak jól ellenálló anyag. A gurtni vagy a zsinór hosszú távon sem tudja elkoptatni. A görgő horganyzott acéltengelyen forog.

Négy méretben készül, hogy a forgalomban lévő számtalan oldalpohához legyen pontosan illeszkedő felső kivezetőnk.

A kivezetők magassági méretei: 24 mm, 25 mm, 26 mm, 27 mm

Csak fehér színben készül.
 


 

Csöves gurtni kivezető

Ennél a típusnál nincs szükség rögzítő csavarokra.
Főként műanyag nyílászárókhoz kínáljuk, de fa keretes ablakoknál is alkalmazható.
A csöves kivezető beépítésénél nincs más feladat mint egy 18mm átmérőjű furatot készíteni az ablakkeretbe. A kész furatba a lakótér felől „csak” be kell nyomni a kivezetőt. A furat redőnyszekrény felöli oldalára a kivezető ellendarabja kerül. A kivezetőn és az ellendarabján található négy-négy él a bedugáskor jól megfeszül és bevág a furat oldalfalába, ezáltal biztosított a stabil rögzítés. Csavarra nincs szükség. Minimális a helyigénye. Fejrészének méretei:(HxSzxM) 28,3x25,5x15,5mm.

A ház és a görgő nagy szilárdságú és rendkívül kopásálló anyagból készül. A fém tengely horganyzott. A termék fehér és sötétbarna(RAL 8017) színben készül.
 

Zsinóros kivezető

A redőnyt húzó zsinór (kőr gurtni) kivezetését biztosítja a redőnyszekrényből a lakótérbe.
Rugót is biztosítunk hozzá két méretben 10 és 20 mm-es hosszúságban. A rugó külső átmérője 10 mm. A ház anyaga egy kemény kopásálló és igen szívós anyagból készül. A kivezető görgője rendelhető horganyzott fémből vagy kopásálló műanyagból. A kivezető görgője egy fém tengelyen forog. A tengely úgy van rögzítve a házhoz, hogy az nem áll ki a ház síkjából. Ahogy a többi kivezetőnket, ezt a zsinóros kivezetőt is gyártjuk fehér, sötét barna, aranytölgy és antracit színben.

 

Kombi lábbevezető

A szúnyoghálóval kombinált redőnyökhöz fejlesztettük ki. Biztosítja a lamellák és a szúnyogháló bevezetését a kétkamrás lefutóba.
Mivel a kétkamrás alumínium-és műanyag lefutók számtalan méretben készülnek, ezért a kombi lábbevezetőt 4 típusban gyártjuk..
Típusok: -KOMBI-ALU (38mm széles alu lefutóhoz)
-KOMBI-UNI (40mm széles alu lefutóhoz)
-KOMBI-PROFI A. (42mm széles alu lefutóhoz)
-KOMBI-PROFI B. (műanyag dupla lefutókhoz)
A termék a recézett lábrészével csatlakozik az alumínium oldalpofába. Rugalmas ütésálló anyagból készül fehér színben.
 

Tükörgomb

A tükörgombot műanyag vagy alumínium lefutók rögzítéséhez kínáljuk. Alsórésze a lefutót rögzítő csavar alá kerül alátétként, felső része sapkaként pattintható az alsó részre.
Teljes magassága 8mm, átmérője 19mm. Felülete fényes a tisztíthatóság végett.
Fehér és sötétbarna (RAL 8017) színben készül. UV stabilizátort tartalmaz.


 

Mini tükörgomb (íves)

Az előző pontban említett hagyományos tükörgomb továbbfejlesztett típusa a mini tükörgomb. Teljes magassága csak 5mm és átmérője 14mm. A legkisebb és legesztétikusabb tükörgomb a piacon. A mini tükörgomb egy alsó és egy felső részből áll. Alkalmas lefutók rögzítésére redőnyszekrények lemezeinek (toklemez) felcsavarozására és ütközők rögzítésére. Felülete fényes a tisztíthatóság végett. Fehér és sötétbarna (RAL 8017) valamint aranytölgy(RAL 8003) színben készül. UV stabilizátort tartalmaz.
 


 

Arriter/37 38/ Tűzős

Az arritert az alumínium lamellák összefűzése után minden második lamella végébe kell bedugni. Az arriter így biztosítja, hogy a lamellák a redőny működése során ne csúszhassanak szét vízszintes irányba. Ez a típus a 37-38 mm széles alumínium lamellákba való, jobbos-és balos kivitelű, hogy a lamella ívét tökéletesen kövesse. Speciális anyagból készül, egyrészt megfelelő szilárdsága van, hogy könnyen bedugható legyen a lamella kemény habjába. Másfelől rugalmas is, hogy a tűzéskor ne pattanjon szét a lécbe dugott része. Az arritert tűző kapoccsal rögzítik a lamellához. A termék fekete színben készül.
 

Arriter /42-44-es/

Ezt a típusú arritert a 42-44 mm széles alumínium lamellákhoz kínáljuk.
Univerzális nincs jobbos és balos kivitele. Ekkora méretű lamelláknál már biztonsággal megoldható, hogy egy szimmetrikus vonalvezetésű fejrésszel ne csúszhassanak szét a lamellák. Az arritert tűző kapoccsal rögzítik a lamellához. A termék fekete színben készül.
 


 

Arriter /37-38/ roppantós

Ez a típusú arriter a 37-38 mm széles alumínium lamellákhoz kínáljuk.
Ezt az arritert a lamellába nem tűző kapoccsal rögzítik, hanem egy roppantó készülék segítségével. A lamellából kihajlítanak két karmot, mely az arriterbe kialakított két ablakba fordul. Ennél a rögzítési formánál nincs szükség tűző kapocsra így üzembiztosabb a rögzítés. A termék fekete színben készül.
 


 

Arriter/39-es/ Tűzős

Az arritert az alumínium lamellák összefűzése után minden második lamella végébe kell bedugni. Az arriter így biztosítja, hogy a lamellák a redőny működése során ne csúszhassanak szét vízszintes irányba. Ez a típus a 39 mm széles alumínium lamellákba való, jobbos-és balos kivitelű,
hogy a lamella ívét tökéletesen kövesse. Speciális anyagból készül, egyrészt megfelelő szilárdsága van, hogy könnyen bedugható legyen a lamella kemény habjába. Másfelől rugalmas is, hogy a tűzéskor ne pattanjon szét a lécbe dugott része. Az arritert tűző kapoccsal rögzítik a lamellához. A termék fekete színben készül.
 


 

Csavartakaró dugó

Alumínium lefutó rögzítésénél a keletkezett furatok ledugózására szolgál.
8-10-és12-es furatokba illeszkedő csavartakaró dugókat ajánlunk.. Alapáron fehér és sötétbarna (RAL 8017) színben készül. UV stabilizátort tartalmaz.
 

Csavartakaró dugó /RAL/

Csavartakaró dugókat színes kivitelben is gyártunk. Készletünk a következő színekből áll: Ral 1001, 1015, 3004, 6005, 7016, 8002, 8003, 8016, 8023, 9006, 9022, 9023, . UV stabilizátort tartalmaznak.
 


 

Zsinór bojt

Zsinór rögzítő

Pálca rögzítő

Karnis végsapka

Záróléc alsódugó

Kagylós automata

Az automata kétféle kivitelben készül a 302-es hevederhez, a 303-as kötélhez(zsinórhoz). Külsőre mindkét típus megegyezik. Kagyló formájú alakja-és magas fényű felülete kiemeli a piacon kapható automaták közül. Csavarok, szegecsek nem láthatók. A falra rögzítése műanyagfüleken keresztül történik. A termék fehér és sötétbarna (RAL 8017) valamint aranytölgy(RAL 8003) színben készül.


 

Fémfüles automata

Az automata kétféle kivitelben készül a 300-as hevederhez, a 301-es kötélhez(zsinórhoz). Rendkívül megbízható szerkezeti felépítésű, klasszikus formával rendelkezik. Az automataház két csavarral van összefogva. Szinterezett fém füleken keresztül lehet az automatát felrögzíteni. A fém fülek szegecselve vannak. A termék fehér és sötétbarna (RAL 8017) valamint aranytölgy(RAL 8003) színben készül.
 


 

Heveder

A 304-es heveder 14mm széles. A 305-ös heveder 22 mm széles. Szürke és RAL 8003 színben
Redőnyhúzó zsinór(kötél) A zsinór 4.5mm átmérőjű. Szürke és RAL 8003 színben.

Redőnyhúzó zsinór(kötél)

A zsinór 4.5mm átmérőjű. Szürke színben készül.
 

Szúnyogháló sarok /üreges/

A szúnyogháló sarok egy darabból áll. A szélesebb profilú (30-32mm) szúnyogháló keretekhez alkalmazható. Fehér és sötétbarna (RAL 8017) színben készül. UV stabilizátort tartalmaz.
 

Alumínium rovarháló keret

Színterezett fehér színű keret profil 4 méteres szálban. Alumíniumból készült
időtálló és esztétikus megjelenésű.

Műanyag külső sarok elem
/Alu kerethez/

Az alumínium rovarháló kerethez kapcsolódik. Alapanyaga rendkívüli ellenállósággal rendelkezik az időjárás viszontagságaival szemben. Nagyfokú az UV stabilitása. 

Műanyag belső sarok elem /Alu kerethez/

Szinterezett fém fül /Alu kerethez/

Az alumínium keretes rovarháló rendszer rögzítésére szolgál. Lehetővé teszi, hogy a keretet a nyílászáróhoz rögzítsék. Nincs szükség csavarozásra a felszerelésnél. Bármikor szerszámok nélkül könnyedén leszedhető illetve felrakható a rovarháló keret. 

Szalagfüggöny súly /45g/

Tisztán műanyagból készül és nem tartalmaz fémbetétet. Óriási előnye hogy a nyirkos, párás helyeken nem alakulnak ki rozsdafoltok a függönyön. Speciális anyagból gyártjuk. Időtálló, nem sárgul, UV stabilizátort tartalmaz. Fehér színben készül.
 

Árnyékolástechnika
Nyílászáró alkatrészek
Csomagolóipari alkatrészek
Szúnyogháló rendszerekhez alkatrészek
Rögzítéstechnikai alkatrészek

Nyitva tartás:
H - P: 8:00 - 16:00