Filozófiánk Szolgáltatásaink Újdonságok Termékeink Fotógaléria Elérhetőség


 

Kupak 48-as menethez

Ezt a terméket a 48-as menettel rendelkező PET palackokhoz kínáljuk (3-5 liter)
Tökéletes zárást biztosít. Egyedi megjelenésű teljesen sima felső résszel (nincs beömlési nyom). Bármilyen színben rendelhető.
 


 

Kupak 28-as menethez

Ezt a terméket a 28-as menettel rendelkező PET palackhoz kínáljuk (1-2 literes)
A kettős lamella kialakításnak köszönhetően tökéletes zárást biztosít. Tökéletes megjelenésű. A kupak felső része teljesen homogén nincs meglövési nyom.
Bármilyen színben rendelhető


 

Kupak 28-as menethez biztonsági zárral

Ha az előírás megköveteli a biztonsági záras kupakok használatát a csomagolt termék jellege miatt, akkor erre is van megoldásunk. Két különböző kivitelben készül. A két kivitel belső kialakításban különbözik egymástól. Van szivacsbetétes és kettős lamellás zárású betét nélküli konstrukció. A 28-as menettel rendelkező PET palackokhoz a kettős lamellás zárást biztosító kivitelt kínáljuk a poli-etilén palackokhoz pedig a szivacsbetétes kivitel a megfelelő. Mind a két kivitel rendelkezik origináló gyűrűvel.

 


 

Kupak 38-as menethez

Ezt a kupakot főként az 5 literes poli-etilén kannákhoz kínáljuk, melyeken 38-as menetátmérő van. A megfelelő zárás érdekében a kupakok gumi- vagy szivacsbetétes tömítéssel készülnek. Az origináló gyűrűt úgy alakítottuk ki, hogy az biztosan leszakadjanak a kupak letekerésekor.
Bármilyen színben rendelhető. 

 


 

Fogantyú 3-5 literes PET palackhoz.

Kézhez álló forma. A gyártáshoz felhasznált alapanyaghoz különleges adalékok kerülnek melyeknek köszönhetően nem szakad el és nem csúszik le a palack nyakáról.
Bármilyen színben rendelhető

 

Árnyékolástechnika
Nyílászáró alkatrészek
Csomagolóipari alkatrészek
Szúnyogháló rendszerekhez alkatrészek
Rögzítéstechnikai alkatrészek

Nyitva tartás:
H - P: 8:00 - 16:00